Het L-UC International Registration Center is de officiële vertegenwoordiging van de Universiteit van California in Nederland en Belgie. Studenten kunnen via het Registration Center met een korting inschrijven voor de universiteiten in Berkeley, Los Angeles (UCLA) en San Diego. De drie campussen behoren tot de zeven beste National Public Universities in de Verenigde Staten. Het Registration Center regelt de cursusinschrijving, huisvesting en visumformulieren.

Registratieformulier

Over L-UC Programs

Het L-UC Registration Center is de officiele vertegenwoordiging van de Universiteit van California in Nederland en Belgie. Sinds 1994 helpen we studenten met de inschrijving voor Berkeley, UCLA of UC San Diego.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de assistentie van het Registration Center, je krijgt zelfs een (kleine) korting op de International Registration Fee. Daarnaast garanderen we de engelse taalvaardigheid, waardoor je voor de zomerprogramma's geen TOEFL-test hoeft te doen.

De Universiteit van California wil voorkomen dat buitenlandse studenten vlak voor de start van hun studie geconfronteerd worden met problemen op gebied van visum, huisvesting of cursussen. Aangezien de universiteit formeel verantwoordelijkheid draagt voor de correcte immigratiestatus van de studenten, hebben de Registration Centers de taak om potentiele problemen in een vroeg stadium te verhelpen.

L-UC-advisor Maurice de Heus was in 1993 zelf actief bij de Universiteit van California, via zijn werk bij het Amnesty International Refugee Office in San Francisco. Die academische contacten leidden tot de eerste Nederlandse vertegenwoordiging van de Universiteit van California.

L-UC Manager Catarina Fernandes Alves da Cunha volgde haar opleiding in Lissabon. Ze studeerde taal aan de Universiteit van Maastricht.

Neem contact op met het Registration Center voor een persoonlijke afspraak, of bezoek een van onze informatiebijeenkomsten in Maastricht.